13 de Maig, presentació a l’Auditori de Teulada-Moraira del dia de la música

Divendres que ve, 13 de maig, a les 20.30h tindrà lloc a l’Auditori Teulada Moraira l’acte de presentació del Dia de la Música Teulada, una commemoració que es durà a terme en la localitat el diumenge, 22 de maig.
El president de la Fundació CV Auditori Teulada Moraira i alcalde, Carlos Linares, ha explicat que s’ha preparat un acte singular per a aquest divendres, conduït per la periodista i sotsdirectora de la Radio Gandia Ser, Marina Vallés Pérez, on donarem a conèixer tots els detalls que s’han preparat per a festejar el Dia de la Música amb la finalitat d’unir a les diferents formacions culturals locals en un projecte comú, la música.
L’acte comptarà amb les intervencions del director de l’Agrupació Musical Cultural de Teulada (AMCT), Rafael Pascual, el director i presentador del programa de Radio i TV “Les Nostres Bandes de Música”, Octavio Hernández, i l’alcalde de Teulada.
A més, hi haurà música en directe a càrrec del grup de càmera de la AMCT compost pels músics Andrea, Héctor, Kim, María, Noel, Paqui, Rafa i Rosana, els qui interpretaran “Libertango” de A.Piazzolla comptant amb una parella de ball (Juan i Mª Ángeles).
A continuació, es projectarà el vídeo promocional del Dia de la Música Teulada 2016 i al hall de l’Auditori se servirà un refrigeri amenitzat per l’Orquestra de Corda del Conservatori Professional de Música “Mestre Berenguer” de Teulada.
L’alcalde convida a tots els ciutadans i veïns al fet que s’acosten divendres que ve, 13 de maig, a l’Auditori TM i gaudisquen de l’acte que s’ha preparat per a celebrar el pròxim 22 de maig, el Dia de la Música en el nostre municipi, en una jornada on la música i les diferents formacions participants seran les protagonistes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *