5 anys desprès torna a la càrrega Lilit i Dionís amb el seu nou treball “El temps dels pobles”

El concert de presentació serà el divendres 7 de maig a les 23:30h al Rocòdrom de Pedreguer, acompanyats del grup Sense Sal (Terrassa) que aportaran el seu pop-folk i de DJ Nagual. A banda, com a mestre de cerimònies, conduirà el concert l’actor i director de teatre Cèsar Monsonís.
cartell 7 maig amb punts de venda
L’entrada costa 10 € amb CD o 3 € sense CD. Els punts de venda anticipada son Vent de llevant (Pego), Bar Fusta (Gandia), Pàgina3 Llibreria (Oliva), Pub El Castellet (Orba), Pub Quatre estacions (Pedreguer).
En aquest nou treball de Lilit i Dionís Lilit i Dionís continúen cantant a l’alegria de viure, però llancen un crit a favor de dignitat de la terra i els pobles, donant suport a la cultura pròpia, a l’agricultura i a la sobiràniania alimentària. El temps del pobles està arribant i hem de recuperar la Terra de la devastació material, moral i Intel.lectual que ha suposat el capitalisme.
Aquest missatge s’acompanya amb la contundència que el fet mereix: una major dosi de rock, sempre harmonitzat amb la música d’arrel, de tradició valenciana i mediterrània, amb ritmes de tot el món que van des de la música balcánica als sons llatinoamericans. Musicalment, aquest nou treball presenta molts matisos: unes parts més enèrgiques on prenen protagonisme els vents i la guitarra i parts amb ritmes més pausats i propers al reggae. També destaquen els cors, els passatges de rock psicodèlic (“Camps de delícia”), els sons celtes, medievals, el punk, les balades (“Neptú”), els sons caribenys i sincopats (“Montgòlia”). En definitiva, festa, lluita i eclecticisme. La fusió a la base de tot: Lilit i Dionís en estat pur.
portada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *