BENISSA I TEULADA-MORAIRA ACULLEN EL PRÒXIM CAP DE SETMANA EL IX OPEN DE FOTOGRAFIA SUBAQUÀTICA GEAS VALÈNCIA 2016.

El pròxim cap de setmana del 23 al 25 de setembre Benissa i Teulada-Moraira obrin les portes dels seus fons marins per a acollir el IX Open de Fotografia subaquàtica Geas València. El dissabte 24 de setembre els participants, vinguts de tota la geografia espanyola, embarcaran en el Club Nàutic Els Bassetes per a realitzar, en aigües de Benissa, les seues fotos subaquàtiques en les dos categories: rèflex i compacta. El diumenge 25 es projectaran totes les fotos i es procedirà a l’entrega de premis en L´Espai La Senieta de Moraira.

Paral·lelament, s’estan celebrant altres accions per a sensibilitzar a escolars i a la població local de la importància del respecte pel mar i els sers vius que en ell habiten. Ahir dijous en el CEIP Manuel Bru i hui Divendres en el CEIP Pare Melcior, organitzadors d’este esdeveniment han visitat ambdós col·legis donant diverses xarrades en què han projectat vídeos i imatges sobre els fons marins als escolars de 3r d’infantil, 1r i 2n de primària. Així mateix, des de la Regidoria de Turisme s’ha promogut un concurs de dibuix que versa sobre esta temàtica. Hi haurà tres premis, u per curs. Una selecció dels millors dibuixos seran exposats en el Saló Social del Club Nàutic Els Bassetes dissabte que ve 24 de 9h. a 14h. En eixe mateix lloc a les 14h. es farà entrega dels premis als guanyadors i la guanyadores del concurs.
“A més, des d’ahir i fins al divendres 29 de setembre es pot visitar en la Sala d’Exposicions de Tourist Info Benissa Playa-Aula de la Mar (Av. la Marina, 307) en horari de dilluns a divendres de 09:30 a 16:00h, 16 imatges relacionades amb fons marins que han sigut cedides per la Federació d’Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana (FASCV) .

image image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *