3a Marxa Solidària a Favor del CEE Raquel Payà tot un èxit de participació

Més de 600 persones van participar en la 3a Marxa Solidària a favor del Centre d’Educació Especial Raquel Payà organitzada per Dénia.com, una xifra que va superar les expectatives i que va aconseguir demostrar, un any més, que Dénia i la Marina Alta són generoses.Des de primera hora del matí els participants es van donar cita a Els Quatre Cantons, on prop d’un centenar de persones que encara no ho havien fet van tenir l’oportunitat d’apuntar-tant com caminants com corredors per participar a la marxa pocs minuts abans de l’inici.

En aquesta ocasió comptem amb la col·laboració de professors i alumnes del col·legi Raquel Payà; membres de l’associació Condemnats a Vorada i els components del Gin Running Tonic Club. Un cop els voluntaris van estar col·locats en els seus respectius llocs, la Policia Local va assegurar que es complia amb els requisits i, a les 10 del matí, va arrencar la marxa. L’encarregada de donar la sortida va ser una representant del col·legi, que va agrair a tots els participants la seva col·laboració en la marxa solidària un any més.
El Centro Comercial Portal de la Marina se había comprometido a donar un euro por cada persona inscrita, y la gran sorpresa la dio su director, Carlos Fita, al firmar un cheque por valor de 850 euros que irán íntegramente al colegio Raquel Payà.
347-entrega-de-premios-3o-marcha-solidaria-raquel-paya-entrega-del-cheque-de-portal-de-la-marina-768x512

La comunidad educativa del centro mostró su enorme alegría al conocer la cantidad que se sumará a la recaudación de la marcha, cuya cifra definitiva conoceremos en los próximos días.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *