Alfredo Sanz i Paco Serra, guanyadors del XX Concurs de fotografia Tema Dénia que convoca la Regidoria de Cultura

Alfredo Sanz Moncho, amb la fotografia Contrallum, i Paco Serra Nácher, amb Pedres i Cap, han obtingut el primer premi del XX Concurs de fotografia Tema Dénia en les modalitats de fotografia artística i fotografia turística, respectivament. Tots dos rebran un premi en metàl·lic de 600 euros.

El guanyador del segon premi de la modalitat artística és Jean Fleche per la seva obra Mediterrani. En fotografia turística, el segon premi ha recaigut en la imatge Calma, de Paco Costa Cervera. Aquests premis estan dotats amb 300 euros.

El jurat d’aquesta edició, integrat pel regidor de Cultura, Rafa Carrió, el fotògraf professional José María Hortelano i la tècnica del departament de Turisme Eva Asperilla, ha seleccionat els guanyadors d’entre un total de 121 obres presentades al concurs, 62 en la modalitat ‘Dénia artística’ i 59 en l’apartat de ‘Dénia turística’.

Del 14 al 30 d’abril s’exposarà a la Sala Gran de la Casa Municipal de Cultura una selecció de 25 fotografies de cada modalitat, incloent les premiades.

Paco Serra

Paco Serra

Alfredo Sanz

Alfredo Sanz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *