Altea obri les inscripcions per a la carrera del 9 d’Octubre

S’han obert les inscripcions al públic per a la carrera del 9 d’Octubre, que repetirà distàncies de 5 i 10 kilòmetres pel terme municipal d’Altea. Les inscripcions es poden formalitzar a través de la web www.grupobrotons.es

Segons informava el regidor de l’àrea, Pere Barber, “és la primera vegada que les inscripcions per a esta carrera s’obrin amb tanta antelació. Açò ho hem fet per donar-li més importància a la prova ja que este any el 9 d’Octubre és diumenge i pot ser que hi hagen més carreres el mateix dia”.

Pel que fa al preus d’inscripció, el regidor ha indicat que “hi ha quatre trams de preus per a cada carrera que oscil·len entre els 5€ i els 15€. A més, este any hem introduït un preu ‘superreduït’ per a cada carrera que estarà disponible fins el 18 d’abril i que permetrà inscriure’s a la prova per 5€ per a la carrera de 5km o per 7€ per a la de 10km”, també afegia que, “els preus de les carreres infantil serà d’1, 2 i 3€ distribuïts en diferents trams, i com ja vam fer l’any passat, els xiquets i xiquetes d’Altea podran inscriure’s gratuïtament”.

A més, Pere Barber, afegia que “estem treballant conjuntament amb el Club d’Atletisme d’Altea, amb el qual tenim molt bona sintonia, per poder oferir la millor carrera possible a tots els participants i al poble d’Altea. Estem treballant en diferents novetats que probablement anunciarem durant els pròxims mesos si tot va bé”.

Per acabar el regidor a indicat que les inscripcions es poden fer online a través de la web http://www.grupobrotons.es/?event=xxi-carrera-popular-9-octubre-altea-2015&event_date=2016-10-09 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *