Álvaro Tamarit exposa en el Taller d’Ivars la seua obra “Jardí ambulant”

Benissa acull en el Centre d’Art Taller d’Ivars una exposició de l’artista Álvaro Tamarit, que sota el títol “Jardí ambulant”, no deixarà a cap visitant indiferent. En la inauguració va estar present l’alcalde, Juan Bautista Roselló; la regidora de Cultura, Pepa Martí; i amics i familiars de l’artista, que no van voler perdre’s aquesta magnífica exposició.

Álvaro utilitza en les seues obres materials reciclats, fonamentalment la fusta. A través de la seua obra transmet la importància de la conservació de la naturalesa i els perills del canvi climàtic. “Jardí ambulant” pretén desenvolupar la consciència de respecte pels arbres i evitar que siguen considerats com a objectes de consum.

D’altra banda, l’artista realitzarà uns tallers després de Setmana Santa, en els quals participaran escolars de 3º de primària del municipi, amb materials com a fulles, branques, etc., amb els quals els xiquets i xiquetes crearan diferents objectes i escultures, donant-los una nova vida. Les peces resultants formaran part de l’exposició del Taller d´Ivars, acompanyant l’obra de Tamarit.

Álvaro Tamarit és conegut a Benissa ja que va estar uns anys exercint la seua labor com a professor de pintura i ceràmica en l’Escola Permanent d’Adults. En 2008 va ser el guanyador del Certamen de Pintura Salvador Soria i recentment ha resultat finalista en el Saatchi Gallery Showdown 5 Saatchionline competition.

L’exposició podrà visitar-se fins al 10 d’abril, en horari de dimarts a diumenge, de 18 a 20.30 hores.

Álvaro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *