Baleària Port acull el primer Food Truck Festival de Dénia

De l’1 al 4 d’abril, comptarà amb la presència de 16 caravanes de restaurants itinerants

Baleària Port, l’estació marítima de Dénia, acollirà de l’1 al 4 d’abril el primer Food Truck Festival, un esdeveniment únic l’objectiu és oferir una gastronomia de qualitat que combina el menjar de carrer amb alguns tocs gourmet, acompanyada d’actuacions musicals i altres activitats lúdiques.

En aquesta primera edició participaran 16 food trucks procedents de Barcelona, ​​Madrid, el País Basc i altres punts d’Espanya, que oferiran una gran varietat de menjars del món, com tailandesa, mexicana, japonesa o mediterrània.

Entre els food trucks que assistiran, destaquen The Rolling Caravan i School Bus, dos dels participants del concurs Cuiners al volant, emès per TVE l’estiu passat i que va gravar un dels seus programes a Dénia. El primer d’ells va quedar finalista, i tots dos s’han posicionat amb productes dolços, com gofres d’alta qualitat o creps diferents.

Pel que fa a l’oferta musical i d’oci, actuaran dos grups locals desoul i blues, i està previst que es realitzin activitats infantils per les tardes i tallers de cuina, entre altres activitats.rolling caravan

Sobre Food Trucks

Es tracta d’un esdeveniment gastronòmic barrejat amb altres activitats lúdiques com música o tallers de tot tipus. Va néixer per difondre el menjar ràpid com les hamburgueses, els gossets calents o els tacs, però en el 2009, alguns cuiners de Califòrnia van canviar el concepte cap a restaurants itinerants amb plats més elaborats. Avui en dia, s’ha posat de moda a Espanya organitzar aquest tipus d’esdeveniments oferint als assistents una oferta culinària variada i de qualitat a més d’entreteniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *