Benissa celebra el Dia Internacional de la Dona

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, aquest matí, els escolars de 5é i 6é de Primària dels col·legis Manuel Bru i Pare Melchor i els alumnes de 1r i 3r de l’ ESO de l’ IES Josep Iborra, han participat en l’ acte “Ets una peça clau en la igualtat”.

Els xiquets i joves s’ han concentrat en la porta de l’ Ajuntament, des d’ on han realitzat una marxa cap a la Glorieta Dolores Piera. Allí han llegit diversos missatges en els quals han plasmat diferents formes d’ eliminar desigualtats.

Els escolars també han creat una sèrie de peces que formaran part d’ una escultura que es muntarà dissabte que ve, 12 de març, al Taller d’ Ivars, amb l’ ajuda de l’ escultor Quico Torres, qui està col·laborant en aquest projecte, organitzat per la Conselleria d’ Educació.

Han participat en l’ acte, l’ alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló; la regidora d’ Igualtat, Francis Esquerdo; i diversos regidors de l’ equip de govern; l’ escultor Quico Torres i els directors, mestres i professors dels centres educatius participants.

També al matí, el saló de plens de l’ Ajuntament ha sigut l’ escenari triat perquè s’ emetera un programa en directe de Ràdio Litoral Cadena Ser, Som Iguals?, en el qual han participat diversos joves del municipi, reflexionant sobre la igualtat de gènere, i aportant el seu punt de vista.

Al migdia, les Mestresses de casa han realitzat un xicotet homenatge a la Sra. Leonor Pastor Sanjuán, i celebrat el seu tradicional dinar de germanor.

Per una altra banda, aquesta vesprada, tindrà lloc un reconeixement a les primeres dones conductores de Benissa, Teresa Crespo Ripoll, Paquita Ferrer Molines i Josefa Ivars Ribes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *