Benissa organitza un programa de formació gratuït per a emprenedors

Benissa organitza un programa de formació gratuït per a emprenedors

L’Associació de Joves Empresaris de la Marina Alta, JOVEMPA, en col·laboració amb Creama-Benissa, organitza un programa de formació gratuït amb les regles bàsiques per a emprenedors, que tindrà lloc al Centre d’Excel·lència de Benissa, els dies 3, 4, 5 i 6 d’octubre de 10 a 14 hores.

El curs oferirà claus sobre el pla d’empresa; aspectes jurídics i fiscals; noves tecnologies (web i xarxes socials); registre de marques, subvencions, finançament, etc.

L’objectiu fonamental d’aquest curs és ajudar a totes aquelles persones que tinguen una idea a plasmar-la i convertir-la en un pla d’empresa i d’aqueixa manera poder accedir al mercat laboral via l’autoocupació però també és útil per a aquells que vulguen millorar la seua formació en tot allò que es refereix a la creació d’empresa.

Des de l’Agència de Desenvolupament Local, AFIC-Creama, han destacat la importància del seguiment personalitzat que tant els tutors del curs, com els tècnics de Creama i JOVEMPA faran dels projectes de cada alumne, aconseguint així, no oferir una fórmula màgica que servisca a tothom sinó un vestit a mesura que puga adaptar-se a les necessitats de cada emprenedor.

Amb aquest tipus d’iniciatives es persegueix fomentar la cultura emprenedora, afavorir la transformació d’idees en projectes concrets i facilitar la incorporació al mercat laboral dels participants.
Les persones interessades podran obtenir més informació a Creama-Benissa i a través de JOVEMPA en el telèfon 620 131 626 o per correu electrònic a marinaalta@jovempa.org.

image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *