Bronze per als equips de pilota en categoria Benjamí i Aleví de l’escola de Pilota d’Ondara en l’autonòmic de Galotxa

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va participar en la final autonòmica de “Galotxa” dels XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, celebrada el passat diumenge 28 de febrer a Meliana.

L’equip Benjamí composat per Arnau Mas Sivera, Andreu Mullor Perelló i Àlex Serra Escrivà i l’Aleví format per Xavi Capellino Doménech, Blai Sivera Criat i Pau Gilabert Costa es van alçar amb el trofeu de bronze autonòmic en les seues respectives categories en la modalitat de Galotxa.

En categoria Benjamí, el primer classificat ha sigut l’equip d’Algimia, segon el de Massalfassar i Tercer el de l’escola de Pilota d’Ondara

En categoria Aleví el primer classificat autonòmic ha sigut Massamagrell A, segon Vinalesa i tercer el de l’escola de Pilota d’Ondara.

L’equip benjamí d’Ondara està. L’equip aleví de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, està

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat als integrants dels equips benjamí i aleví d’Ondara, així com a l’entrenador de l’Escola de Pilota d’Ondara, Mateu Fornés pel seu esforç i els seus excel·lents resultats en el que portem de temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *