Caparrarock 2017

Arriba l’estiu en uns dies i ja comencen els concerts en la Marina.
Enguany ve molt carregat d’ells ,us presentem un dels quals més gent concentra en les seues edicions, Caparrarock a la població de Benidoleig.
Cada any s’encarrega la comissió de festes a organitzar l’esdeveniment,enguany ha sigut la comissió 2017 Benidoleig seguint una mica la dinàmica de tots els anys ,un primer cartell acompanyat d’un altre de molt renom ,el tercer grup que està pegant i per a tancar un grup de la marina que estiga començant .Tot açò s’elabora durant l’hivern amb l’ajuda d’un grup de gent voluntària que aquesta darrere del Caparra.
Molts mesos de treball i activitats per a poder arribar a bona fi,però tots els anys acaba sent un gran referent en la Marina i el País Valencià.
Green Valley Grup reconegut a nivell estatal que amb el seu reggae a omplert escenaris mítics del país i Sud-amèrica.Vénen presentant el seu nou treball “Ahora

Smoking Souls Possiblement el grup amb més projecció del panorama musical actual els de pego acaben de traure el seu últim treball i apunta a ser el millor àlbum de l’any.
Amb el seu directe explosiu tornaran fer vibrar a la gent com en edicions anteriors.

Seguirem és un grup tribut de Obrint Pas, un dels grups més famosos dels Països Catalans.Seguirem, el grup tribut que presentem ací, naix del sentiment d’admiració i la necessitat de mantenir viva la música i el missatge d’ Obrint, tractant de transmetre la mateixa emoció que ells van rebre del grup al que fan tribut. Seguirem està format per 9 músics amb importants trajectòries a altres formacions musicals d’estils semblants. El grup té un directe carregat d’energia i força, reproduint de la manera més fidel els temes d’Obrint Pas que van marcar a tanta gent. Els seus concerts us faran reviure “aquelles nits d’estiu quan no teníem res”.

Reacció Banda de la Marina els seus components són molt joves però ja comencen a oferir-nos bons concerts per la comarca inquiets i molests per la situació social ens expliquen en les seues cançons les seues inquietuds a l’estil ska/rock.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *