CINEPOT torna, aquesta vegada al Palau Ducal

Aquest matí, Joan Muñoz, Regidor Delegat de Cultura, Tradicions, Fires i Festes, junt amb el tècnic de Cultura, Joan Fuster, i la representant de la Fundació del Palau Ducal, Balbina Sendra, han presentat el CINEPOT d’aquest estiu que tindrà lloc al pati d’armes del Palau Ducal.
Muñoz ha explicat que les pel·lícules proposades per a aquest cicle no van en la mateixa línia que les del cine d’estiu solidari, sinó que es mantenen en el que s’ha estat fent durant cada any en altres edicions del CINEPOT, pel·lícules fora del circuit comercial normal. El regidor confia que és una aposta per al turisme de la ciutat, ja que no està sols la platja i volen fer propostes nocturnes diferents.
Aquest tast li donen de nom “A la gandula”, ja que els espectadors podran escollir si veure la pel·lícula en una cadira o en una hamaca. La diferència de preu d’aquestes dues opcions seran de 3 i 5 euros respectivament.
Sendra va agrair les col·laboracions amb l’Ajuntament i considera que es tracta d’una proposta molt interessant. Apunta que el Palau Ducal no són sols visites guiades sinó que pot albergar moles altres activitats com és, en aquest cas, el CINEPOT.
Les pel·lícules s’emetran en VOSE (Versió Original Subtitulades a l’Espanyol). Les entrades es podran aconseguir a partir de demà dia 12 i es podran comprar en el mateix Palau, en la caseta d’informació que hi ha a la platja i a la Casa de la Marquesa.
La programació s’estendrà des del 13 de juliol fins al 31 d’agost. Totes les pel·lícules començaran a les 22.00 hores.

imageimage

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *