Concert: la Novena Simfonia de Beethoven per ST. George Symphony Orchestra Project i Orfeó Navarro Reverter de València

L’Auditori Teulada Moraira presenta el dissabte 26 de març a les 19:00h una de les obres mestres del cèlebre compositor Ludwig van Beethoven, la Novena Simfonia de Beethoven, el mateix dia en què es compleixen 189 anys de la seva mort.

Este concert s’engloba dins de l’acció Música Sacra, un producte cultural / turístic propi de l’Auditori Teulada Moraira, que s’ofereix coincidint amb les vacances de Setmana Santa com una proposta d’oci complementària.

Per a aquesta ocasió, l’Auditori presenta una obra mestra dins de la música com és la Novena Simfonia de Beethoven a càrrec de ST. George Symphony Orchestra Project i Orfeó Navarro Reverter de València.novenabeethoven

Més de 150 persones sobre l’escenari d’aquest espai cultural interpretaran aquesta obra mestra del gran compositor, amb un cos de solistes de primer nivell, dirigits per Francesc Estévez, director titular de l’Orquestra de la Marina Alta (OMA), que ha dirigit també l’Orquestra Henry Purcell de València, l’Orquestra Filharmònica de Debrecen (Hongria), Solisti de Praga (República Txeca) o l’Orquestra Simfònica de l’Estat de Michoacán (Mèxic), entre d’altres.

Com a director del cor, Josep Lluís Valldecabres, director de l’Orfeó Navarro Reverter de València des de 1987. Ha desenvolupat una intensa activitat pedagògica i artística al llarg de tota la geografia valenciana, espanyola i europea i ha dirigit el Rèquiem de Mozart, Rèquiem de Fauré , La Passió, segons Sant Joan de Bach o El Messies de Händel.

Com a solistes intervindran Tina Gorina, soprano, Ana Hasler, mezzosoprano, Nester Martorell, tenor, i Javier Franco, baríton.

Durada: 90 ‘aprox

Entrades 25 €

A la venda a: Instant Ticket, taquilla Auditori, Ajuntament de Teulada i Espai La Senieta Moraira.

Dtes: 15% jubilats i majors de 65 anys, estudiants menors de 16 anys, aturats i inscrits en el SEPA, Targeta Amiga de l’auditori, mitjançant acreditació. En les dues hores abans del concert no hi haurà cap descompte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *