Convocada la III edició de “Benissa te talent”, un concurs d’habilitats artístiques

Es tracta d’un concurs obert a tots els veïns de Benissa. El pròxim 1 d’abril tindrà lloc un càsting entre totes les persones que es presentin i es triarà als deu finalistes.

benissa-te-talent

L’Ajuntament de Benissa i la Casa del Sol i La Lluna presenten la III edició de “Benissa te talent”, en el qual tots els veïns i veïnes de Benissa, sense límit d’edat, tindran l’oportunitat de demostrar, bé de forma individual, per parelles o en grup, les seves habilitats artístiques, emmarcades dins d’alguna d’aquestes modalitats: ball i coreografies, interpretació musical i cant, imitacions de personatges famosos (històrics o d’actualitat), monòlegs i humor, així com altres habilitats i interpretacions artístiques.

El proper 1 d’abril tindrà lloc un càsting entre totes les persones que es presentin i es triarà als deu finalistes, que presentaran les seves actuacions en un gala oberta al públic el 4 de juny a les 22 hores al Saló d’Actes del Centre Cultural . A tots els participants se’ls lliurarà un detall per la seva participació.

El jurat estarà integrat per cinc membres, entre el quals hi haurà professionals del ball, de la música, i de les arts escèniques. Les persones interessades a participar hauran d’inscriure a l’OAC abans del 23 de març.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *