David Navalón guanya el XXV Premi de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor que organitza la Mancomunitat de Municipis de la Safor

David Navalón és el guanyador del XXV Premi de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor amb una dotació econòmica de 3.000,00 i la publicació de l’obra. També se’n publiquen € algunes obres finalistes si l’editorial ho estima oportú. La publicació de l’obra premiada i finalistes són editades per Tàndem Edicions (del grup Edicions Bromera) i aquest premi compta amb el suport de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

En aquesta edició s’han presentat 35 els originals que optaven al premi procedents de set províncies, dels quals 8 eren d’Alacant, 8 de Barcelona, 3 de les Illes Balears, 1 de Lleida, 1 de Tarragona, 1 de Castelló i 13 de València (4 eren de la comarca de la Safor).

El jurat d’aquesta edició està format per Arantxa Bea, Joan Portell, Gonçal López-Pampló, Artur Ahuir (membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua) i Francesc Gisbert (guanyador de l’edicció anterior). El jurat, reunit el dimarts 12 d’abril de 2016, va decidir per unanimitat atorgar el premi a l’obra la senyora Neus de David Navalón.

La senyora Neus (breu resum)
La senyora Neus té por de la vergonya. Detesta entre altres coses els animals, el soroll o les sorpreses, però més encara els xiquets i qualsevol cosa relacionada amb ells. Per fugir de tot allò, viu sola, sense amics ni interrupcions. Entre els plecs i les mànegues de la seua roba un fet inversemblant posarà el seu món cap per avall i l’obligarà a enfrontar-se a tot el que odia i tem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *