Dénia seu de l’Eurocopa Segway Pol 2016.

La ciutat de Dénia és seu de l’Eurocopa Segway Pol 2016, que se celebra del 7 al 9 d’octubre. Organitzat per les empreses Segway Trip Dénia i Urban Mòbil, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Dénia, el campionat reunirà en la capital de la Marina Alta a dotze equips procedents d’Alemanya, Suècia, Finlàndia, Regne Unit i Espanya, a més d’un mixt dels Estats Units i Barbados.

Hui s’ha presentat este esdeveniment esportiu “que compta amb tot el suport de l’ajuntament i que contribuïx, igual que la Volta a peu o el campionat mundial de motos aquàtiques celebrats enguany, a desestacionalitzar el calendari turístic en la nostra ciudad”, hi ha assenyalat l’alcalde, Vicent Grimalt. Després d’esta activitat, ha afegit, “hay més de huitanta participants, més acompanyants i aficionats que estos dies pernoctaran, visitaran i disfrutaran de la nostra ciudad”. Per tant, es tracta de “una oportunitat perquè tots estos visitants realitzen una tasca de promoció ‘boca a boca’ de Dénia a partir del seu visita”.

Roberto Sánchez, responsable de Segway Trip Dénia, ha informat que els partits del campionat es jugaran en el camp de futbol Diego Mena, dividit per a l’ocasió en dos camps de segway pol. El dia 7, es disputaran partits de 9 a 14 hores. Cada partit es juga a quatre quarts de 8 minuts. Durant el matí, l’organització ha invitat a assistir a la competició als col·legis de Dénia perquè l’alumnat es familiaritze amb este esport a més de realitzar altres activitats i participar en el sorteig de regals cedits per les empreses col·laboradores.

El dissabte 8, els partits es disputaran entre les 9 i les 19 hores. Eixe dia, el públic podrà disfrutar també de la Fun Zone que s’instal·larà al voltant de l’estadi, on trobaran expositors, activitats i podran participar en sortejos. Al migdia es cuinarà una paella gegant. El diumenge 9, la competició començarà a les 10 del matí i la final es disputarà a les 18 hores. L’entrega de trofeus està prevista a les 19 hores. També s’habilitarà una Fun Zone en la contornada, hi haurà fideuà gegant al migdia i s’organitzaran activitats per als assistents.

L’entrada a tots els partits de l’Eurocopa Segway Pol és gratuïta. El regidor Josep Crespo ha assistit també a esta roda de premsa destacant “el atractiu esportiu i turístico” de la prova i l’originalitat d’un esport que combina la tradició del pol amb la novetat del segway.

img_2126

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *