Diputació es compromet a col·laborar en la regeneració de les àrees cremades del Poble Nou de Benitatxell així com augmentar els seus recursos hídrics.

El president de la Diputació, Cèsar Sánchez, avança que el Poble Nou de Benitatxell tornarà a tindre un paper rellevant en la Volta Ciclista a Espanya.
Dia d’intensa agenda institucional al Poble Nou de Benitatxell. El president de la Diputació Provincial d’Alacant, Cèsar Sánchez, ha realitzat hui una visita oficial al consistori pobler després de la reunió que han mantingut a Xàbia l’alcalde, Josep Femenia, i el tinent d’alcalde, Toni Colomer, amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, i els veïns de les poblacions afectades pels incendis. Cesar Sánchez ha anunciat que la Diputació col·laborarà amb la Generalitat en les tasques de regeneració de masses forestals, així com en els programes per a la prevenció i extinció. Ha mostrat, a més, el compromís de la Diputació per a augmentar i millorar els recursos hídrics en la Marina Alta i col·laborar amb el consorci d’aigües de Teulada-El Poble Nou de Benitatxell. Finalment, el president ha fet pública la seua ferma proposta perquè la Vuelta torne a passar pel Poble Nou de Benitatxell.

image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *