Dolia, Mostra d’Enoturismo i gastronomia a Teulada

Dolia és una Mostra que pretén posar l’èmfasi en la preservació del territori i paisatge a través del manteniment de la producció del raïm de Moscatell, un dels signes d’identitat del nostre municipi i de la comarca.

Com en cada edició, esta Mostra vol fer una mirada i un reconeixement a la gastronomia de tota la geografia valenciana, als productes de territori i enguany el triat és el Torró d’Alacant i de Xixona (Indicació Geogràfica Protegida) . Un producte molt vinculat al xef, coneixedor del producte d’interior, i de l’ingredient principal del torró, com és l’ametla, també molt relacionada a esta comarca de la Marina Alta.

Estos valors junt amb la gastronomia es fusionaran en un marc idoni com és el d’Auditori TM de la mà d’un cuiner que treballa la innovació des de la tradició com és Kiko Moya, un repte que ja van assumir al seu dia Paco Torreblanca, Quique Dacosta, Ricard Camarena, Juan Casamayor i Manuel Alonso. En una jornada on tindran el seu protagonisme els caldos de cellers amb D.O i, que com cada any, actuaran com a amfitriones les referències del municipi.

Una Mostra on no faltarà la música, el maridatge entre la gastronomia i el vi, un apartat per als més menuts i on la innovació enguany jugarà un paper essencial on es fusionaran dos disciplines artístiques i creatives, com és l’escultura i la gastronomia, que més avant desgranarem junt amb altres novetats. A més, en Dolia es continua treballant des d’una altra perspectiva i s’ha obert una nova finestra a la innovació i creació de la nova cuina i de l’alimentació nutricional del segle XXI.

image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *