El Auditori Teulada Moraira presentarà en la Fira Gastrónoma el seu projecte “Dolia: Fusió entre dos arts”

El Auditori Teulada Moraira viatjarà dissabte que ve, 19 de novembre, al cor de la gastronomia a la Fira Gastrónoma 2016 que se celebra en Fira València per a presentar el projecte “Dolia: Fusió entre dos arts” de la mà del xef estavella Michelin Manuel Alonso i amb la peça escultòrica en krion de Quico Torres.

Aquesta acció s’emmarca dins del projecte propi del Auditori Trilogia3*Arts, una iniciativa transversal en la qual es promou el diàleg entre diferents disciplines com la gastronomia, fotografia i dansa tenint com a connexió la recent obra de Torres realitzada en Krion solid surface, un material d’última generació desenvolupat per *Porcelanosa.
“Fusió entre dos arts” va tenir la seua posada de llarg en la passada edició de Dolia, IV Mostra de Enoturismo i Gastronomia, en el qual el Auditori Teulada Moraira va posar l’accent a la innovació comptant amb Manuel Alonso, xef del Restaurant Casa Manolo a Daimús, estel Michelin i 2 Sols Repsol, i l’artista Quico Torres.
Ara de nou Alonso, prestigiós cuiner del panorama de la gastronomia nacional, s’enfrontarà en *Gastrónoma al repte de compondre un plat inspirat en una escultura de Torres molt Mediterrani amb una mirada a l’Atlántico, fusionant ambdues disciplines. Art que es menja, menjar que és art.
La subtil estètica de Torres es transformarà en una refinada degustació culinària a través de la creació del xef emprant ingredients molt marins i on el públic assistent podrà observar com les dues obres s’enllacen harmònicament.
Un projecte on la innovació s’imposa i on es compta amb el suport de la marca Krion Porcelanosa Solid Surface.

img_3047

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *