El Biomoscatell conquista als bàrmans en l’I Concurs Nacional de Cocteleria del Poble Nou de Benitatxell.

Carlos Vizdomine es va alçar amb el premi al millor còctel amb suc Biomoscatell. El premi al millor còctel amb el vi Moraig va ser per al reconegut bàrman Juan Fra Gallec. L’elegància de Toni Talls li va fer mereixedor del premi a la destresa mentres que un jove i prometedor Hugo Julia va obtindre el premi al millor còctel en la categoria de jóvens barmans.

Fantàstic ambient en un entorn espectacular en l’I Concurs de Cocteleria amb Biomoscatell del Poble Nou de Benitatxell celebrat ahir en la cala del Moraig. L’elegància i art dels bàrmans, així com les seues acrobàcies, van fascinar el públic. Carlos Vizdomine es va alçar amb el premi al millor còctel amb suc Biomoscatell. El premi al millor còctel amb el vi Moraig va ser per al reconegut bàrman Juan Fra Gallec. L’elegància de Toni Talls li va fer mereixedor del premi a la destresa mentres que un jove i prometedor Hugo Julia va obtindre el premi al millor còctel en la categoria de jóvens barmans. Entre els membres del jurat van estar Miguel Ruiz, d’El Barret de Miquel, Enrique García, boteller de restaurant Bon Am o Juan Diego Arias, del Bar Embasar de Rom Q. També va haver-hi representants d’A.B.C.Valenciana i Múrcia.

Cada concursant havia de presentar una recepta de creació pròpia en què s’havia d’incloure com a mínim un dels dos productes del projecte Biomoscatell, bé fóra el suc “Biomoscatell” o el vi Blanco Moraig. Entre els membres del jurat estaven Miguel Ruiz, d’El Barret de Miquel, Enrique García, boteller de restaurant Bon Am o Juan Diego Arias, del Bar Embasar de Rom Q. També va haver-hi representants d’A.B.C.Valenciana i Múrcia.

El concurs està ple d’avantatges, promociona al projecte Biomoscatell al mateix temps que dóna a conéixer l’espectacular bellesa de la nostra cala del Moraig. La important repercussió que tindrà este primer concurs ens obrirà altres portes per a continuar donant passos cap a adelante” ha apuntat el regidor d’Agricultura i Promoció Econòmica, Manolo Segarra. El suc de raïm del projecte Biomoscatell és un gran ingredient per a la coctelería sense alcohol que en els últims anys ha experimentat un cert impuls. Pot ser, a més, el perfecte substitutiu del vermut o el Martini per la dolçor i potencialitat del seu sabor. Que els bàrmans de la comarca ho utilitzen com a ingredient en les seues elaboracions entronca amb la coctelería de quilòmetre zero, també en voga, que afavorix el consum de productes locals, comarcals i estacionals.

L’I Concurs de Cocteleria Biomoscatell està organitzat per l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell, el projecte Biomoscatell, Baret Cocoro, ABCV i Exclusivament and Drinks còctels. Compta amb el patrocini del projecte Biomoscatell, Ampersand, Oxefruit Premium, El senyor Q, Toc especial i Botanical for mixology.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *