El dispositiu de prevenció i vigilància del parc natural del Montgó comença el 31 de maig

Aquest matí s’ha celebrat en el Centre d’Interpretació del parc natural del Montgó l’última reunió de coordinació dels efectius implicats en les tasques de prevenció i vigilància contra incendis del parc natural.

Han assistit representants de les policies locals de Dénia i Xàbia, Protecció Civil de Dénia i de Xàbia, l’Agrupació Contra Incendis Forestals (ACIF) de la Marina Alta, parc comarcal de bombers, Policia Nacional, Policia autonòmica i la Conselleria de Medi ambient.

En la reunió s’han tancat tots els detalls del dispositiu, que s’activarà el pròxim 31 de maig. La principal base de vigilància la realitzaran els voluntaris de Protecció Civil de Dénia i Xàbia i d’ACIF, amb la col·laboració de voluntariat de Protecció Civil de Gata i Pedreguer.

Com a novetat, enguany els ajuntaments de Dénia i Xàbia incrementaran la difusió de les alertes que emeta la Generalitat Valenciana mostrant-les en senyals localitzats en llocs visibles i destacats de la circulació, segons ha indicat l’intendent principal cap de la Policia Local de Dénia, José Martínez Espasa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *