El jugador Pere Ribes jugarà la XXV edició de la final del Circuit Professional d’ Escala i Corda

Pere Ribes, jugador de pilota, establit a Benissa, i que forma part del trio representatiu de Pedreguer, integrat, a més, per Miguel i Hector II, jugaran la gran final de la XXV edició del Circuit Professional d’ Escala i Corda, que es disputarà al millor de tres partides que s’iniciaran aquest dissabte 1 d’abril a les 17.30 hores en el Trinquet de Pelayo, contra Soro III i Salva.

La segona partida tindrà lloc el 10 d’abril en el Trinquet de Montcada, mentre que si fóra necessari el desempat també és jugaria en aquest trinquet el següent diumenge, 17 d’abril.

Pere García afronta amb il·lusió aquesta final i se sent en un gran moment de joc. cal recordar que Pere és membre del Club Pilota Futur de Benissa i desenvolupa la tasca de monitor de l’Escola Municipal de Pilota Valenciana, en la qual 15 xiquets i joves perfeccionen el seu joc de la mà d’un gran jugador.

L’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló i el regidor d’Esports, Arturo Poquet, han felicitat a Pere pel gran moment professional que està travessant i han animat als afeccionats a la pilota a acudir a veure aquestes partides.Cartell pilota

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *