El Mercat del Riurau de Jesús Pobre un exemple d’economia sostenible

Divendres al matí, Jesús Pobre va rebre la visita de tres membres del govern valencià: el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler; el conseller d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, Rafael Climent; i la consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián.
reunion-del-gobierno-valenciano-en-jesus-pobre-768x577

Els representants del govern valencià es van interessar pel funcionament del Mercat del Riurau de l’EATIM, una iniciativa autogestionada que el conseller Rafa Climent va qualificar com a “exemple d’economia sostenible i arrelada al territori”, i van considerar que a més és factible en altres punts de la Comunitat Valenciana.

Segons va afirmar Elena Cebrián, “és una forma de reinventar basada en la producció tradicional per tirar endavant després de patir les conseqüències de la crisi”. Per Vicent Soler, “el Mercat del Riurau, que segueix la línia de l’economia del bé comú, és un exemple d’iniciativa ben gestionada que està tenint uns efectes molt positius per a l’economia local de la zona”.

Després de mantenir una reunió informativa amb els organitzadors del Mercat i els alcaldes de Jesús Pobre, Javier Scotto; i Dénia, Vicent Grimalt, els representants del govern valencià van visitar el Gran Riurau d’Benissadeví, el lloc en el qual cada diumenge s’instal·la al Mercat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *