El Poble Nou de Benitatxell acollirà per primera vegada en la Marina Alta un curs de salvament de la Federació

La Federació de Salvament i Socorrisme de la Comunitat Valenciana (FSSCV) ha escollit al Poble Nou de Benitatxell com a escenari del seu primer curs de salvament i socorrisme en la Marina Alta.

Aquest acord amb la Regidoria d’Esports, a càrrec de Toni Colomer, permetrà que tots els empadronats en el municipi tinguen un important descompte del 21% en el moment de la inscripció en aquest curs.

Colomer s’ha mostrat molt satisfet ja que aquest curs de salvament oferirà una formació amb moltes eixides laborals. Segons el regidor, el socorrisme ha obert un mercat laboral en expansió a què poden accedir els més jóvens en una comarca com la nostra tan bolcada al turisme. “El curs prepararà els participants per a treballar com socorristes en instal·lacions aquàtiques tancades, així com en espais naturals com poden ser les platges i cales a l’ estiu” ha apuntat el regidor.

Com a al·licient, aquests cursos inclouran pràctiques reals en mar obert amb les embarcacions de rescat de SVS, empresa responsable dels serveis de salvament i socorrisme en la cala del Moraig.

El curs de doble titulació tindrà una duració de 420 hores, i es realitzarà els divendres, dissabtes i diumenges del 8 d’abril al 22 de maig. Per a inscriure’s, s’ha de contactar amb la FSSCV a través del correu electrònic escuelasalvamentovalenciamail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *