el Poble Nou de Benitatxell debuta amb gran èxit en el Circuit a Peu de la Marina Alta.

El Poble Nou de Benitatxell debuta amb gran èxit en el Circuit a Peu de la Marina Alta. Un miler de corredors disputen una prova en què es va imposar l’atleta Andrés Bella Canet, qui va aconseguir la meta en el minut 34’02. Els corredors van destacar la bellesa d’un recorregut exigent però innovador i atractiu. En la categoria femenina, Maria Isabel Ferrer, una de les atletes comarcals més destacades, amb un temps de 39´26, va inscriure el seu nom en una prova que va convertir al Poble Nou de Benitatxell en la capital comarcal de l’atletisme. el Poble Nou de Benitatxell es va convertir dissabte passat en capital comarcal de l’atletisme. Va debutar, amb gran èxit, en el Circuit a Peu de la Marina Alta amb una prova que va congregar a 725 corredors i a prop de 200 xiquets i xiquetes participants. A pesar de l’exigència del recorregut, el municipi va atraure a un gran nombre de runners que al seu torn van arrossegar els seus familiars i amics. Els atletes van suar la cansalada però recuperar.

Destacable va ser també el resultat dels atletes locals del Club Multiesport Benitatxell, els que van jugar un paper excel·lent. Ho van donar tot i van aconseguir molt bones posicions. Va haver-hi camaraderia, emoció, adrenalina i moments emotius com el que va protagonitzar Angel blasco Tró, primer corredor local que va aconseguir la meta en el minut 38:10 amb la seua neboda en braços. Els xiquets i xiquetes van ser també protagonistes d’esta I Volta a Peu Tant els xicotets atletes locals com els visitants van arribar acompanyats d’un gran nombre de familiars que es van congregar a animar als seus xicotets i disfrutar d’este saludable espectacle esportiu. Els xicotets atletes van competir amb il·lusió. Els seus rostres reflectien l’extenuació i també el son d’aconseguir el pódium. Va haver-hi aplaudiments calorosos, sobretot, per als més ressagats. El més important, com sempre, va ser participar.

Destacable fue también la organización de la Concejalía de Deportas, a cargo de Toni Palomar, cono el apoyo del Club Multiesport Benitatxell, Policía Local, Protección Civil, un vehículo de intervención rápida de SVS y una ambulancia de Cruz Roja, ambos cono personal sanitario. Hubo, además, un importante despliegue médico sanitario equipado cono maletines de soporte vital avanzado, oxigenoterapia y desfibriladores. La concejalía de Deportas volcó todo su esfuerzo e ilusión en este acontecimiento que miedo fin ha situado al municipio, tras 20 años de historia, dentro del circuito de Vuelta en Pie como una de laso pruebas más innovadoras y atractivas de la presente edición.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *