El Poble Nou de Benitatxell reunix als millors pilotaris de la comarca en la partida “a llarges” de les festes.

Grans professionals com Pere de Pedreguer, Félix de Dènia, Hector de Laguar així com jóvens promeses com Giner de Murla i els jugadors locals Jorge i Javi van mostrar força i tècnica en una espectacular “partida a llargues” al carrer La Pau.
El Poble Nou de Benitatxell es va convertir en la seu comarcal de la pilota valenciana i va aconseguir reunir a pilotaris consagrats així com a jóvens promeses en una partida “a llarges” disputada al carrer de la Pau. Un gran nombre de seguidors i aficionats van seguir l’emocionant partida i van animar als jugadors malgrat les ràfegues d’un vent que amenaçava amb deslluir el joc.
Entre els pilotaris consagrats es trobava Pere de Pedreguer, campió del XXV Circuit Professional d’ Escala i Corda 2016 així com els “traures” famosos com Malia i Jan de Murla. Després d’un començament marcat pel vent, a poc a poc els jugadors de roig, amb Jan, Giner, Félix i el jugador local Javi, van començar a dominar distanciant-se en el marcador, deixant el resultat final en un 10 a 5 contra Malia, Hector, Pere i Jorge del Poble Nou de Benitatxell.
El regidor d’Esports, Toni Colomer, va animar als jugadors locals. Recordem que gràcies a la important aposta d’aquesta regidoria, la pilota valenciana torna a ser un esport arrelat al municipi. Actualment els aficionats poden jugar a “pilota valenciana” tant en el carrer com en el mini-trinquet de la Font.

image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *