Els XVI Premis Ocell es lliuraràn el 22 de maig a l’Auditori Municipal d’Ondara

El proper diumenge 22 de maig a les 19.30 hores tindrà lloc a l’Auditori Municipal d’Ondara el lliurament dels XVI Premis Ocell, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara. Una gala on es coneixeran els guardonats local i comarcal que els membres de l’Associació Cultural Ocell han votat. Pel que fa a l’espectacle escollit per a l’edició d’enguany 2016, després del lliurament s’estrenarà a l’escenari ondarenc “Trio Faraona”, d’Aiguamar Teatre.

Els Premis Ocell estan organitzats per l’Associació Cultural Ocell, la qual lliura uns guardons destinats a reconèixer la labor destacada de diferents personalitats tant en l’àmbit local com comarcal. D’altra banda, les entrades per a assistir a la gala podran adquirir-se en taquilla a un preu de col·laboració amb l’entitat de 5 euros.

“Trio Faraona” és el nou espectacle de la companyia Aiguamar Teatre:  “El Trio Faraona és un suposat grup d’animadors socioculturals que es dediquen a esdeveniments familiars i socials (bodes, batejos, comunions…). Però ara han decidit anar més lluny i han muntat tot un espectacle teatral.  A diferència d’altres animadors, el Trio Faraona es dediquen especialment a criticar. Quan van a una boda, critiquen als novios, quan van a un acte faller, critiquen als fallers, etc… S’han especialitzat tant en l’art de posar a parir a qui siga, que han arribat a confeccionar una Llista de Crítiques Faraòniques. En aquest espectacle, presentaran al públic la fantàstica Llista de les Crítiques Faraòniques, i fent un seguiment de la mateixa, el tres “gamberros” que formen el trio “posaran a caldo” a algunes de les entitats més significatives de la nostra societat. (La Primera Comunió, El Nadal, Els Caputxinos, Les Falles…). Entre cançons, un grapat de personatges espontanis, i molt d’humor, els components d’aquest singular trio trauran a la llum el particular caràcter inconseqüent i incoherent que tant caracteritza a la nostra actitud costumista i tradicionalista.  Amb aquest tercer treball original, Aiguamar Teatre presenta un producte genuí, que la consolida com una companyia madura amb una factura pròpia i un humor que ja la caracteritza”.

Escrita per Mariano Lloret, dramaturg de la companyia, qui ha obtingut, entre altres, el Premi SGAE de Teatre Infantil i Juvenil 2012, per l’obra Lumen, el guerrero de la luz; i el PREMI ESCALANTE DE TEATRE INFANTIL 2015, per l’obra Sam el pirata i l’illa de les ànimes captives.cartell ocell-2016

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *