Encarna Fuster dirigirà l’Associació fotogràfica de la Safor durant els dos pròxims anys

L’Associació Fotogràfica de la Safor ( AFS ) es trobava en procés electoral, el passat dia 13 de març l’Assemblea de l’entitat va aprovar per majoria la candidatura presentada per Encarna Fuster.
Durant aquests dos pròxims anys, li acompanyaran Bruno Watieaux i Angel Ruiz com a Vice-presidents; Javier Matoses en qualitat de secretari; Toni Deusa com a Tresorer i Geno Peiró, Salva Malonda; Fernando Escrivá; Xavi i Joan Franco, Kike Font, Inma Lluch, Rosa Garcia, Orlando Garcia, Maria Casas, José Nuño, Maite Moll, Nelson A. Lli, Javier Cloquell i Juanjo Albelda que ocuparen diferents responsabilitats dins de l’Associació.
La nova Presidenta va agrair públicament la dedicació i excel·lent gestió de l’anterior President Sr. Bruno Watieaux.
La AFS és un col·lectiu format per 86 fotògrafs, la majoria aficionats, on es realitzen diferents activitats totes al voltant de la fotografia: eixides fotogràfiques, quedades, cursos de formació , exposicions i esdeveniments.
La seua seu social està situada en les dependències de Foment Agricultura i Comerç ( Sant Francisco de Borja, 56, Gandia ) i tots els dijous a les 19h, s’imparteixen tallers monogràfics obert a la participació del públic en general.

asamblea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *