Festa en la casa del Dasousa.

Durant aquests 15 anys, l’empenta d’Atomic Studio i Mark Dasousa en el panorama musical valencià ha suposat un pilar fonamental en el gran reconeixement amb el qual la Marina Alta compta actualment dins del sector musical valencià.

Quinze anys de treball útil li han permés arribar a aconseguir tres Premis Ovidi a Millor Producció i Arranjaments. Premis com a resultat del seu treball basat en produir, enregistrar o participar en treballs de grups de l’altura d’Aspencat, La Raíz, ZOO, Orxata o Smoing Souls, entre d’altres.

La festa que tindrà lloc aquesta vesprada 20 de novembre del 2016, en la sala condado de Dénia, és la festa que organitza Dasousa per a la Marina. Una festa que permetrà al sector musical valencià, mitjançant la col·laboració de grups com ZOO, Aspencat, Smoking Souls, Solar, Thee Vertigos, Pupil·les, Tremp i Svaters, agrair-li al Mark tot el treball realitzat durant aquests 15 anys.

Hi ha molt a celebrar, en paraules del mateix Mark Dasousa, “muntar un estudi en la Marina Alta no ha sigut gens fàcil com a conseqüència de les carències en comparació a les oportunitats d’una gran ciutat. Malgrat això el projecte està cada vegada més consolidat gràcies al suport dels més pròxims i la dedicació vocacional amb la qual compta.”

Una vegada més, el sector musical mira cap a La Marina Alta i el seu paper en el foment, la difusió i la creació de cultura. En aquests últims deu anys el sector i el seu públic han crescut d’una manera mai vista i que millor que una festa “en la casa del Dasousa” per a celebrar-ho.

Allí vos esperem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *