Festival Cultural de les Aules de la Tercera Edat a Dénia

Les Aules de la Tercera Edat de Dénia celebren en el Centre Social, del 28 al 30 de juny, el Festival Cultural del curs 2015/2016, un esdeveniment que enguany atorga especial protagonisme al 15 aniversari del programa.

image
El Festival Cultural comença el dimarts 28, a les 18 hores, amb una presentació a càrrec de la regidora del Major, Elisabet Cardona, a qui seguiran la projecció de l’audiovisual Les Aules de la Tercera Edat cursos 2001-2005, l’exposició d’un treball audiovisual de l’alumnat del taller d’Informàtica que impartix Marco Copara i la representació de l’obra Tres barrets de copa, de Miguel Mihura, a càrrec del grup del taller de teatre que dirigix María Rubio. El dimecres 29 de juny, a les 18 hores, es projectarà l’audiovisual Les Aules de la tercera Edat cursos 2006-2010 i hi haurà una actuació del taller de ball que impartix Patricia de Juan i la projecció d’un audiovisual elaborat pels alumnes d’Informàtica de la professora Ángela Álvarez.Text traduït:
El dia 30, a partir de les 18 hores, es projectarà l’audiovisual Les Aules de la tercera Edat cursos 2011-2016 i, a continuació, l’audiovisual sobre el taller de vidrieres que impartix la professora Mariló Perlés. La celebració continuarà amb una actuació de l’alumnat del taller de taichí-chikung, acompanyat per la seua professora Mª José Masover, a qui seguirà la clausura del festival i l’entrega de diplomes. Per a finalitzar s’oferirà un berenar de fi de curs. El Festival Cultural de les Aules es completa amb una exposició dels treballs dels tallers plàstics i una altra titulada ’15 anys de la revista-periòdic del taller d’Informática’, que es podran visitar de l’1 al 8 de juliol en la 2.a i 3.a planta del Centre Social. La inauguració de les exposicions tindrà lloc l’1 de juliol a les 19 hores.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *