FOTOGRAFIA ONTOUR: emmarcador de moments inoblidables

Fotografia On Tour neix a La Font d’en Carròs (La Safor), com a pàgina de fotografies de concerts de música en valencià. Després d’anys anant a concerts i fent fotos des de peu de camp a grups i al públic en general, l’objectiu era emmarcar moments inoblidables al nostre panorama musical i unir dues passions: la música i la fotografia.

Caparrarock 2015 amb Aspencat

Caparrarock Benidoleig Aspencat foto:Fotografia Ontour

-Recordes el primer concert que va començar tot?

Sí. De fet, va ser a Burjassot, al concert del 9 d’Octubre de 2013 com a FotoOnTour. Abans hi anava d’incògnit

La primera foto va ser al grup d’Aspencat, en el mateix concert.

-Durant aquests anys creus que aquesta canviant el panorama musical i de quina manera?

Sembla que haja anat a millor, no? Mira l’últim Festivern, les entrades es van esgotar i això mai abans havia passat.

També pareix que siga una moda i que ara tot el món és “del rotllo”, veus molts “xiquets” que pareix que es mouen per inèrcia, perquè s’estilam. Però, al mateix temps, que hi haja eixa moda significa que la música en valencià està en procés de normalització i ara que escoltar música en valencià ja no és estrany.

De fet molta gent de la qual va als concerts i festivals de música en valencià és castellanoparlant, i és totalment normal.

Ets conscient de la quantitat de records grats que estàs deixant per sempre?

En part sí, la veritat. Però també és gràcies a la gent que em segueix i ha fet un “m’agrada” a la pàgina. És una forma de ser més visible. Si no fóra per ells a mi ara no em coneixerien, no seria ningú. Totes aquestes fotos no serien vistes per ningú si a la gent els desagradara, quedarien en l’oblit i passarien sense pena ni glòria. Quan veus que al públic li agrada el que fas i que li porta tants records o més que a tu és increïble.

Barsellarock-fest Green Vallen

Barsella rock-fest El Ràfol d´Almúnia Green vallen foto:Fotografia Ontour

Qui està darrere de Fotografia On tour?

Darrere de Fotografia on Tour hi ha una persona que, per sort, professionalment es dedica al que més li agrada. En el temps lliure li agrada gaudir de la música i la fotografia. I si estan barrejades, encara més. De menut sempre m’ha agradat la música, de fet en alguna ocasió he tocat: la percussió. Quant a la fotografia… Vaig als concerts sempre que tinc l’oportunitat, i una vegada allí intente aprofitar al màxim.

Pel que fa al meu nom, sempre he preferit mantindre’m en l’anonimat. No per res en especial, sinó perquè no m’agrada ser assenyalat, ni per a bé ni per a mal

 

Per: Toni Miralles

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *