Gandia rep la 3ª edició del SanSan festival amb quasi el 100% d’entrades venudes

Per tercer any consecutiu la ciutat de Gandia es prepara per a rebre un batalló de festivalers, prop de 10.000 “sanseritos”, aconseguint així un percentatge de reserves major que la mitjana nacional.

​Amb un total de venda d’entrades pràcticament igual al de la passada edició, SanSan Festival es converteix en el referent i millor alternativa musical per a la Setmana Santa en la península. De nou la fórmula de platja, oci i música, Vacances Musicals, es preveu siga el millor motor per al turisme jove i de qualitat per a la ciutat de Gandia.

Enguany el SanSan Festival comptarà de nou amb el millor del panorama del indie, pop-rock i rock nacional amb artistes destacats com LOQUILLO, FANGORIA, SUPERSUBMARINA, IZAL, CARLOS SADNESS, LA HABITACIÓN ROJA, DORIAN, SECOND, CORIZONAS, CHRISTINA ROSENVINGE , i fins a més de 50 artistes entre bandes, solistes i Dj´s per a omplir de música i diversió el recinte preparat per a la celebració de l’esdeveniment en la seua nova ubicació, en les instal·lacions de Falkata Sundouwn Gandia i terrenys limítrofs.

A més enguany s’han inclòs novetats en la proposta disposant d’una zona oberta al públic en general en l’entrada al recinte en les hores prèvies d’obertura de portes. Aquesta zona disposarà de Food Truks, castells inflables, escenari amb actuacions i rave market, per la qual cosa tant els veïns i visitants de Gandia podran gaudir d’aquesta iniciativa sense necessitat de disposar d’entrada al recinte per als concerts.

Gandia rep amb gran expectació la celebració del festival pel gran impacte econòmic i creació de llocs de treball que suposa per a la ciutat i la comarca de La Safor, rebent gran suport a la realització del mateix per part de les associacions locals d’Hosteleria, Comerciants, Taxistes, Hotels i de Lloguer d’Allotjaments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *