Gandia ultima els preparatius del Festival d’Animació Cortoons

Les activitats tindran lloc entre el 28 d’abril i l’1 de maig

· L’Aula Magna de la UPV, al Teatre del Raval i el Teatre Serrano acolliran la majoria de les activitats

El regidor de Cultura, Joan Muñoz ha comparegut en roda de premsa al costat del director del Festival Cortoons, Alessandro d’Urso i Miquel Vidal, responsable de la imatge gràfica del Festival, per anunciar part de la programació que es desenvoluparà durant el XII Festival Internacional de Curtmetratges d’Animació del 28 d’abril a l’1 de maig.

Joan Muñoz ha destacat que “el programa està pràcticament tancat i podem confirmar que tindrem projeccions, tallers i xerrades de primer nivell en l’àmbit de l’animació. Estem treballant a tota màquina perquè el pròxim dia 28 d’abril a partir de les 21.30 hores a la plaça de l’Ajuntament, es faça l’acte inaugural i comencem a gaudir dels millors curtmetratges d’animació“.

Alessandro d’Urso, ha revelat el programa d’activitats que es desenvoluparà durant quatre dies. El 28 d’abril, després de la inauguració i durant dues hores, es projectaran els “Comicortoons: els curtmetratges més divertits del món“. El 29 d’abril hi haurà projeccions de curtmetratges per a xiquets al Teatre del Raval al qual s’ha convidat a participar les escoles de Gandia. Més tard, començaran les projeccions a l’Aula Magna de la UPV, al Teatre Serrano i al Teatre del Raval durant el matí i la vesprada.

Programación_Cortoons_Festival-1

El 30 d’abril començarà el taller de plastilina amb Stefano Argenter amb l’objectiu de poder realitzar una animació amb els treballs realitzats pels xiquets. Mentrestant, a la UPV i el Teatre Serrano continuaran les projeccions, destacant la projecció del llargmetratge de Bill Plympton “Cheatin” i una masterclass impartida per l’autor nord-americà.

Finalment, diumenge a la vesprada la sala B del Teatre Serrano acollirà activitats com la projecció del llargmetratge “El libro de la vida” o un monogràfic d’Animació Italiana. Per concloure el Festival, es projectarà el treball resultant del taller de plastilina que es projectarà a la sala B del Teatre Serrano a les 22.50 com a colofó del festival.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *