Ignacio Cardona va ser el guanyador de la Cursa Solidària de la Xara

L’atleta, Ignacio Cardona, va ser el guanyador de laCursa Solidària de la Xara, amb un temps de 14:46. La prova sobre 4.600 metres va tornar a oferir el domini dels atletes més forts. Des de l’inici de la cursa es va formar un petit grup que va prendre uns metres d’avantatge sobre el grup principal.

podio-masculino-en-la-cursa-solidaria-de-la-xara-768x512

L’atleta del Club Atletisme Llebeig Xàbia a falta de 1.600 metres va realitzar un fort camibo de ritme que va sorprendre als seus companys. Cardona es va plantar en solitari a la línia de meta aconseguint l’objectiu que s’havia marcador que era obtenir el viatge per a dues persones a les Illes Balears.

En dones la guanyadora va ser la xabiera, Cristina Roselló, del Club Multiesport Benitatxell que va entrar per davant de Maria Fornés i de la jove Ángela Moltó.

podio-femenino-en-la-cursa-solidaria-de-la-xara-768x512

Als vencedors se’ls va lliurar el premi d’un cabasset de pasqua amb productes típics i un viatge per a dues persones a les Illes Balears.

L’organització d’aquesta prova solidària es va mostrar molt satisfeta per la participació i sobretot pel bon ambient que va regnar durant el matí.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *