Inaugurats els cursos d’ Estiu “Rafael Altamira” a la Seu de Benissa

Aquest matí ha tingut lloc la inauguració dels cursos d’ estiu oferits per la Universitat Alacant a la Seu Universitària de Benissa.

La programació d’ enguany es desenvolupa els dies 12,13,14 i 15 de juliol i contempla tres cursos relacionats amb l’ àmbit educatiu, dos d’ ells en col·laboració amb el CEFIRE.

El primer curs, “La pedagogia com a eina d’ inclusió educativa”, es desenvoluparà els dies 12 i 13 de juliol i tractarà d’ explicar aquest mètode educatiu integrador que té en compte el context, la diversitat i les peculiaritats de l’ alumnat.

El segon curs, que s’ impartirà els dies 13 i 14 de juliol, serà “Coeducació: canvis socials i identitat de gènere a l’ aula”, un curs on es compartiran idees, experiències que ajuden a educar en la diversitat de gènere.

Finalment, per als dies 14 i 15 de juliol, s’ ha programat el curs “L’ autoaprenentatge com a recurs per al professorat de valencià (II)”, que proporcionarà 2 crèdits per a la capacitació docent o el diploma de mestre en valencià.

Per a completar l’ oferta formativa, s’ ha apostat per una oferta cultural paral·lela. Aquesta vesprada s’ inaugurarà l’ exposició “No tinc amo”, on s’ exposaran imatges sobre la violència de gènere. El dia 13 de juliol tindrà lloc una actuació musiconarrativa i per al dia 14 de juliol, es podrà gaudir de l’ obra “Vacío” a càrrec de la companyia OtraDanza.

En la inauguració oficial han estat presents la directora de Seus, Eva Valero; l’ alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló; la directora de la Seu de Benissa, Isabel Santamaría i el director de CEFIRE Alacant, José Antonio Poves.

image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *