Jornada sobre ‘Ciberseguretat’ a Gandia

La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, acompanyada del col·laborador de la Cambra de Comerç de València a Gandia i la Safor-Valldigna, Toni Puig, ha presentat els cursos, tallers i jornades que organitza l’organisme, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, per als pròxims mesos a la nostra ciutat.
Izquierdo ha destacat en primer lloc la important jornada que tindrà lloc el dimecres, 11 de maig, de 10 a 12.15 h, a Foment de Gandia, sota el títol “Ciberseguretat”. “És gratuïta i està dirigida a empreses, emprenedors o gestors de webs. L’objectiu és conèixer tots els riscos informàtics que existeixen: suplantació d’identitat, fraus, desviaments de fons, … i quins són les mesures a adoptar que aconsellen els experts”. De fet, hi serán presents membres del Centre Nacional d’Intel·ligència i el Centre de Seguretat TIC de la Comunitat Valenciana. “No en va, els ciberatacs causen al voltant de 14.000 milions d’€ de pèrdues a les empreses d’arreu del món durant l’any. Al territori valencià estem parlant de 6.000 atacs diaris. Per això volem sensibilitzar a empreses i ciutadania, perquè és una amenaça real, latent”. Puig ha explicat que no es tracta d’una jornada netament informativa, sinò que també hi haurà exemples i casos pràctics o s’hi facilitaran ferramentes, consells de bones pràctiques.
D’altra banda, el dijous 12 de maig, de 9.30 h a 11 h, hi haurà una jornada també gratuïta sobre “Plans d’Empresa”, al Viver d’Empreses de Ganda (Av. València, 51). Està dirigida a emprenedors i autònoms interessats a l’elaboració d’un Pla d’Empresa.
Del 23 de maig a l’1 de juny, està previst un taller de tècniques d’atenció al client, empaquetat i gestió de botiga.
Finalment, del 6 al 27 de juny, hi haurà un curs intensiu de “Lean Management. Eficiència en la millora de les operacions”.
Més información a:
http://www.camaravalencia.com/es-ES/comarcas/Paginas/default.aspx
http://csi-com.org/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *