Joventut Xàbia estrena este estiu un campus musical de rock

El departament enquesta a més de mil jóvens per a conéixer millor els seus interessos d’oci i temps lliure El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Xàbia, Ximo Segarra, ha presentat una de les novetats que impulsa el seu departament de cara a este estiu: el primer campus rock. Es tracta d’un curs musical centrat en els instruments que solen estar presents en les bandes, com són la guitarra, el davall elèctric, la bateria i instruments de vent com el saxòfon, trombó o trompeta. El campus, que té professors com Jorge Lario, Manolo Crespo Fran Comte o Xema Reig, se celebrarà del 3 al 5 d’agost en el Conservatori Professional de Xàbia sota la direcció de Joan Bou i té un preu de 60 euros.

Per a ampliar informació sobre el curs, el currículum dels professors i el procés d’inscripcions (oberta a majors de 16 anys) , els interessats poden consultar les webs www.monjove.net o www.sonabemusic.es/campusrockxabia .El regidor hi ha assenyalat que amb este campus es pretén donar continuïtat a iniciatives que es desenrotllen durant l’any com és el festival Bogamarí Rock, un cicle per a recolzar els músics emergents de la comarca, i també aportar una alternativa a altres cursos musicals que es programen a l’estiu, més enfocats al gènere clàssic, com són els de Música a l’Estiu o de violí.image

Segarra ha avançat algunes de les accions que s’estan portant cap en Joventut per a acostar-se als jóvens i oferir-los activitats del seu interés. En este sentit, en les últimes setmanes s’ha passat en els centres de secundària una enquesta a uns 1.300 xavals d’entre 12 i 18 anys per a conéixer els seus interessos en oci i temps lliure, així com les propostes d’activitats per a programar des de Monjove. Pròximament es pretén ampliar esta presa de contacte als majors de 18 anys amb una altra enquesta, esta vegada on line, per a detectar també les seues inquietuds i el que esperen de l’administració pública. El regidor espera així poder proposar el pròxim curs una programació més pròxima als jóvens, un sector de població difícil de conquistar per a l’Ajuntament. +34 965 790 500 info\@ajxabia.com web responsive.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *