Julie Doiron a València.

La cantant i guitarrista Julie Doiron torna a Espanya dos anys després de la seua última i reeixida gira, en un tour que començarà a València el dissabte 20 de maig en Sala Russafa i que li portarà al Primavera Sound i per més de 10 ciutats del nostre país.

Aquesta vegada i com a ocasió excepcional (només es donarà el cas a València i en el Primavera *Sound) actuarà en format banda (dues guitarres, baix i bateria) portant a un altre nivell els seus canvis sonors de la més afable pau al soroll controlat i elegant.

Julie Doiron a més de ser mundialment coneguda per un dels seus temes (The Life of Dreams) i la seua inclusió en un televisiu anunci d’iPhone, va ser la baixista del grup de noise-pop psicodèlic Eric’s Trip i porta des de 1996 publicant discos en solitari que l’han anat acostant a un folk casolà i intimista a l’altura de Hope Sandoval o Kristin Hersh.

Obrirà la vetlada The seafood special, projecte liderat per Nerea Serrano que en format duo presentarà el seu proposada pop-rock-folk que navega entre la intimitat més profunda i el rock més directe.

JULIE DOIRON + THE SEAFOOD SPECIAL.
València, Dissabte 20 de Maig. Sala Russafa. 22.30 hores.
Entrades anticipades 9 euros en Ticketea: https://www.ticketea.com/entradas-concierto-julie-doi/
Entrades taquilla 13 euros.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *