L’ Ajuntament de Benissa atorga 12 beques per a la Summer School i el Campus de Futbol en anglés

L’ Ajuntament de Benissa ha atorgat 9 beques per a la Summer School i 3 beques per al Campus de Futbol en Anglés. Les beques per a l’ escola d’ estiu en anglés s’ han repartit a 3 alumnes de 6é curs del CP Pare Melchor, 3 alumnes de 6é del CP Manuel Bru i 3 alumnes de 4t d’ ESO de l’ IES Josep Iborra, en possessió dels millors expedients escolars de la seua promoció.

L’ edil d’Educació, Pepa Martí i el director de la Summer School, Pedro Barberá, han reunit els escolars afortunats per a lliurar-los els diplomes corresponents.

La beca consisteix a assistir dues setmanes a la Summer School, una escola d’ immersió lingüística que s’ està desenvolupant tot aquest estiu en les instal·lacions del CP Manuel Bru.

Les 3 beques per al Campus de Futbol s’ han atorgat a través d’ un sorteig entre l’ alumnat de les Escoles Esportives de Futbol de l’ Ajuntament de Benissa. Aquesta beca esportiva es gaudirà durant tota una setmana, un esdeveniment esportiu d’ alt nivell, en el qual a més, aprendran anglés d’ una manera divertida.

image

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *