L’Ajuntament lamenta que es danye la imatge de Gandia amb un reportatge de falsa actualitat

• Ahir un programa de televisió d’àmbit estatal emetia un reportatge sobre els problemes de convivència a la platja de Gandia simulant que era d’actualitat, quan en realitat es va gravar l’estiu passat.

• El govern local ha exigit una rectificació per part del programa pel que considera “un engany a la ciutadania i un dany a la imatge de Gandia de complicada reparació”.

• Àngels Pérez assegura que les imatges mostrades són contràries a les dades, ja que enguany s’ha fet un important esforç policial per garantir la convivència, que s’ha traduït en un augment del 21% d’actuacions contra les conductes incíviques i que la situació a la platja ha estat molt més tranquil·la que al 2015.

En el següent enllaç podreu accedir al contingut del video.

“Les casualitats tenen estes coses”. Ahir mentre el govern local feia públicament un balanç del que ha estat la temporada turística en matèria de Seguretat i Convivència i comunicava que hi ha hagut un increment d’un 21% en les actuacions policials, respecte a l’estiu passat, un programa de màxima audiència d’una cadena de televisió d’àmbit estatal emetia un reportatge amb una imatge totalment contrària a aquestes dades.

És per aquesta raó, que des del govern local lamenten públicament i ja han demanat una rectificació per part del programa, ja que les imatges que es van emetre corresponen a l’estiu passat. “Vull insistir en que enguany la situació ha estat molt més tranquil·la i que la implicació dels Cossos i Forces de Seguretat presents a Gandia han fet que l’estiu siga molt més tranquil que el de l’any passat. S’han reduït els delictes de venda ambulant, els comerços, pubs i restaurants han complert els horaris i els problemes han estat més al carrer, però amb un major control per part de la Policia Local que ha fet que la situació vaja normalitzant-se”, ha assegurat la regidora de Seguretat Ciutadana, Àngels Pérez.

Pérez lamenta que s’haja malparlat de la nostra ciutat utilitzant imatges que no es corresponen a aquest estiu, “enganyant a la ciutadania i provocant un dany a la ciutat que és de complicada reparació”. Tot i això, insistieix en que Gandia ha estat la destinació valenciana per excel·lència aquest estiu i seguiran treballant en aquesta línia per tal que el proper siga millor que el d’enguany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *