La Banda de l’Escola de Música de Pedreguer dedica enguany el Concert de Primavera a la igualtat de gènere

El passat 12 de març tingué lloc a Pedreguer el Concert de Primavera que cada any ofereix la Banda de l’Escola de Música, sota la direcció de Merche Femenia. En aquesta ocasió, el concert comptà amb la participació de la Unió Musical de Benissoda, i es desenvolupà en el marc del conjunt d’actes organitzats des de la Comissió d’Igualtat de l’Ajuntament de Pedreguer i diversos col·lectius, entitats i associacions del municipi per tal de celebrar el “Mes de la Igualtat”.

El concert es dividí en dues parts. En primer lloc, actuà l’agrupació convidada, que, sota la batuta de Joan Enric Calatayud, interpretà diverses peces del seu repertori habitual, com ara el pasdoble “Las Arenas”, les marxes “Antebellum” i “Any d’Alferes” i la composició de Jacob de Haan “Virgínia”. La segona meitat de l’actuació correspongué a la Banda de l’Escola de Música de Pedreguer, que igualment oferí al nombrós públic assistent diverses marxes festeres i pasdobles, entre d’altres peces. Finalment, el concert acabà amb la interpretació conjunta per part d’ambdues bandes del pasdoble “Femme Força”, compost per a l’ocasió per Merche Femenia i dedicat al col·lectiu feminista homònim del municipi.

El concert, doncs, serví no només per a reivindicar la igualtat de gènere i la fi de les violències masclistes en totes les seues manifestacions, sinó també perquè els veïns i veïnes de Pedreguer pogueren gaudir del resultat del meritori treball formatiu que realitzen la Banda i l’alumnat de l’Escola de Música al llarg de l’any, en aquesta ocasió amb l’acompanyament de la Unió Musical de Benissoda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *