La comissió de festes de Benidoleig 2016 presenten el cartell de la nova edició del Caparrarock 2016

La comissió de festes de Benidoleig 2016 i el Caparrarock acaben de presentar el cartell de la pròxima edició del Caparra 2016 se celebrara dins de les festes patronals concretament el dia 5 d’agost en la plaça del País Valencià. Després de tot un any de treball organitzant qualsevol classe d’esdeveniments per a recaptar diners per a les festes ,han pogut ajuntar prou per a enlluernar-nos amb este cartell  I tota una setmana de festes per a tots els veïns del poble

Xavals molt jóvens i amb les idees molt clares ,encara que no són en nombre elevat la comissió ,han tingut l’ajuda dels seus pares en tot moment.

image

 

Resumint estes festes i en particular la nit del rock serà una d’eixes nits que guardaren en la retina ells els veïns i assistents.

image

Els grups d’esta edició són:

METEOR grup de la Marina Alta que es presenta amb un nou treball tret a principi de març #Enllàlallum que ha comptat amb les col·laboracions d’Iván (Aspencat) i Julio Maloa (L’Arrel) continuen treballant per a fer-se un buit dins del panorama musical valencià Explorant amb la seua música noves idees nous horitzons amb les seues lletres esperançadores i amb molt dinamisme.

image

LA RAÍZ  El grup més internacional que tenim ara en el país ,també acaben de traure nou treball #Entrepoetasypresos passejant el seu nou treball i gira pels millors festivals del moment tant a nivell nacional i internacional .

image

SMOKING SOULS. Una altra de les joies que tenim en la Marina Alta sens dubte un dels millors grups emergentes del moment ,estos quatre xics de pego i el verger omplin sales i festivals per on van .Per segon any consecutiu els podrem gaudir a Benidoleig.

image

PROZAK SOUP  Este grup de la Safor liderat per Joan Palomares ens porta explosividad energia positivisme en totes les seues cançons la qual cosa veure en directe és una gaudida també van estrenar a principis d’any el seu nou treball  #Bang

image

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *