La coordinadora de la Ciutat Creativa de Shunde coneix els recursos turístics i gastronòmics de Dénia i la Marina Alta

La coordinadora de la Ciutat Creativa de la Gastronomia de Shunde, en la província de Cantó (Xina), Fang Li, ha realitzat una estada d’un mes a Dénia per a familiaritzar-se amb els diferents recursos turístics i gastronòmics de la nostra ciutat i de la Marina Alta de cara a establir vies de col·laboració i projectes futurs entre ambdues ciutats creatives de la UNESCO en temes com la promoció turística, programes acadèmics conjunts en matèria de gastronomia, joint-ventures empresarials, etcètera.

Durant la seua estada, Fang Li ha visitat l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invattur) a Benidorm, acompanyada pel cuiner Evarist Miralles, el CdT de Dénia, el Mercat del Riurau de Jesús Pobre i l’Agència Valenciana del Turisme. Així mateix s’ha reunit amb els responsables del projecte Biomoscatell del Poble Nou de Benitatxell i va tenir oportunitat de conèixer de primera mà l’organització i desenvolupament del Concurs Internacional de Cuina Creativa de la gamba roja de Dénia.

Fang Li, que finalitza la seua visita a Dénia demà, s’ha acomiadat avui de l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt
Aquesta és la segona vegada que la representant de Shunde visita Dénia, on ja va viatjar al març de 2015, coincidint amb la celebració de les falles, acompanyada per representants de la Ciutat Creativa de Popayán (Colòmbia). Aquella visita formava part dels contactes que Dénia va establir amb altres ciutats del món ja distingides com a Ciutats Creatives de la Gastronomia amb l’objectiu d’establir línies de col·laboració de cara a la presentació de la seua candidatura. Finalment, Dénia va ser declara Ciutat Creativa de la Gastronomia de la UNESCO al desembre de l’any passat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *