La Fira de l’Estudiant amplia el nombre d’expositors i programa xerrades obertes al públic

Se celebra del 23 al 27 de febrer a la Sala Polivalent de Llunàtics

Dénia (2016.02.16) . – La Regidoria de Joventut ha organitzat, amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació, una nova edició de la Fira de l’Estudiant, un espai per informar i orientar els joves que cursen l’etapa final del cicle d’ESO i Batxiller sobre l’oferta formativa que tenen al seu abast, oferint-los eines per ajudar-los a decidir el seu futur acadèmic i professional. La iniciativa ha estat presentada avui pels regidors de Joventut, Cristina Morera i d’Educació, Rafa Carrió.20160216_Presentacion_Fira_Estudiant_01
 
La Fira de l’Estudiant es celebra del 23 al 27 de febrer a la Sala Polivalent de Llunàtics. Han confirmat la seua assistència totes les escoles i instituts que imparteixen Secundària i Batxiller a Dénia: els instituts Número 3, Maria Ibars i Historiador Chabàs i els col·legis Maristes, Carmelites, Alfa & Omega i Paidos, així com el centre EPA Dénia. Les visites d’aquests grups es realitzaran als matins, entre les 8.30 i les 14.30 hores, així com les tardes de dimecres i divendres. S’espera que visiten la fira prop d’un miler de joves estudiants de Dénia. El treball amb l’alumnat començarà realitzant una dinàmica de grup per passar després a oferir informació personalitzada a cada alumne segons les seues inquietuds i necessitats i visitar els estands.

El nombre d’entitats i institucions que van mostrar la seua oferta formativa a la fira ha augmentat en aquesta edició, segons ha destacat la regidora de Joventut. Tindran presència amb un expositor atés per personal propi la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat Catòlica de València, la UNED, la Universitat Jaume I, Jovempa, Esatur Formació Turística Aeronàutica, la Creu Roja, les Forces Armades, Creama, el parc comarcal de bombers i el port esportiu Marina de Dénia, que participa per primera vegada. Així mateix, participen amb la difusió del seu material informatiu altres entitats com l’Escola de Negocis i Màrqueting de València, el Centre Oficial d’Estudis Superiors de Disseny Barreira de València, el centre de formació Florida Universitària i el CdT.20160216_Cartell_Fira_Estudiant
Morera ha ressaltat com a principal novetat d’aquesta convocatòria l’organització de diverses xerrades informatives obertes al públic. Les xerrades tindran lloc la tarda del dimarts 23 de febrer. A les 15.30 hores intervindrà personal del Creama, a les 16.30 hores ho faran membres del parc comarcal de bombers i a les 17.30 hores intervindran representants de la Creu Roja.
La fira obrirà també per a tot el públic la tarda del dijous 25, de 15 a 18 hores, i el dissabte 27 al matí, de 10 a 14 hores. El regidor d’Educació ha animat els pares, mares, professionals i persones interessades a visitar-la i s’ha mostrat satisfet de la bona resposta dels col·legis i instituts de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *