La Fira Valenciana de la Música 2017 presenta la programació artística completa i obre el període d’acreditacions professionals

La cinquena edició se celebrarà del 9 al 12 de novembre.

La cinquena edició de la Fira Valenciana de la Música, Trovam! – Pro Weekend presenta la seua programació artística. Una cinquantena d’artistes tindran l’oportunitat de mostrar els seus projectes musicals al públic i als professionals assistents. El certamen se celebrarà entre els dies 9 i 12 de novembre a diversos espais de la capital de La Plana.

L’Auditori de Castelló tornarà a ser l’epicentre de les activitats de la fira. La Sala Simfònica acollirà el concert inaugural del Trovam! – Pro Weekend el dijous, 9 de novembre, amb la presència de Maria del Mar Bonet, qui celebra actualment 50 anys damunt dels escenaris. Els Amics de les Arts pujaran a les taules de la Màgic Box el divendres, dia 10, per a mostrar les composicions del seu treball més recent, Un estrany poder (Sony Music). I el cantant uruguaià Jorge Drexler actuarà a la Sala Simfònica l’11 de novembre per presentar el disc Salvavidas de hielo (Warner Music). Aquests són els caps de cartell d’una fira que comptarà amb mig centenar d’artistes.

Dijous, 9 de novembre: protagonisme valencià
La Sala de Cambra i el Foyer de l’Auditori també s’obriran al públic per tal que els intèrprets oferisquen el seu art. Així, solistes i bandes valencianes com Sergi Contrí, Sacromonte, Jazzmatiks, Dani Flors i Musicants protagonitzaran la primera jornada del Trovam! Eixe mateix dia també tindrà sabor gallec gràcies a les veus de Guadi Galego i SES.

Divendres, 10: Festival Auditori Obert!
L’activitat es reprendrà el divendres 10 amb les propostes de Verdcel, Badlands (en la foto) i BRON. A més, es posarà de llarg l’espectacle per a públic infantil Marcel canta Al Tall. La música no deixarà de sonar en tot el dia gràcies al Festival Auditori Obert! durant el qual es presentarà el Benicàssim Pop i on se succeiran els directes de Las Víctimas Civiles, Alberto Montero, Nadia Sheikh, Marcel Cranc, Sokolov, PAVVLA, deBigote, Enric Montefusco, The Two, Soledad Vélez, Marion Harper, Anímic, Niña Coyote eta Chico Tornado, Mueveloreina i Els Amics de les Arts.

Dissabte, 11: Castelló s’obre a la música
El dissabte, 11 de novembre, l’Auditori serà testimoni de les actuacions de Psychdrome, Solo Astra, Wild Ripple, Screams on Sunday, Texxcoco, Santero y Los Muchachos, Ombra, MOW, Arte Pop, Gatomidi, Rufus T. Firefly, L’Emperador, The Niftys i Skizophonic. A més, eixe mateix dia l’activitat musical es traslladarà als carrers de Castelló. D’aquesta manera, la Plaça de Santa Clara acollirà pel matí activitats per a les criatures amb l’espectacle Jazzejant amb xiquets i el concert de Ramonets. D’altra banda, a la Plaça Hort dels Corders se celebrarà la Trobada de Cultura Popular amb les actuacions d’Urbàlia Rurana i el duet Belda i Sanjosex. Durant eixa jornada de dissabte, el públic que s’acoste al Teatre Principal de la capital de La Plana també podrà conèixer les propostes de dues parelles artístiques: Mireia Vives i Borja Penalba (en la foto) i Maria Arnal i Marcel Bagés. Per últim, a la Plaça Major de Castelló tindrà lloc una gran nit de concerts amb Candela Roots, El Diluvi, Funkiwis i Smoking Souls.

Diumenge, 12: actuacions per als més menuts
Finalment, el diumenge pel matí serà una jornada molt especial per a xiquets i xiquetes, ja que seran els protagonistes de les activitats i concerts que se celebraran a l’Auditori amb l’actuació de bandes locals.

ENTRADES JA A LA VENDA
La Fira Trovam! – Pro Weekend ja ha tret les entrades a la venda al portal www.notikumi.com. El seu preu oscil·la entre els 3 i els 20 euros. Les actuacions de l’Auditori amb entrada de pagament són: Maria del Mar Bonet, Jorge Drexler, Festival Auditori Obert! (on s’inclou la presència de Els Amics de les Arts), i les actuacions del Pro Weekend del dissabte. També caldrà abonar la localitat per al recital de Mireia Vives i Borja Penalba i Maria Arnal i Marcel Bagés al Teatre Principal. Les activitats als espais oberts de Castelló seran gratuïtes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *