La Fundació Baleària organitza un concert solidari la recaptació anirà a un menjador social

La Fundació Baleària organitza un concert solidari a càrrec de la banda de música de Sant Antoni de Portmany (Eivissa) el proper 14 de maig a les 20: 30h a la sala Xauxa Port. Les entrades es podran aconseguir el mateix dia abans del concert per un donatiu de 5 €. Els diners recaptats per la Fundació Baleària anirà destinat íntegrament al menjador social de l’Associació Estén la mà de Dénia.

Aquesta col·laboració entre la banda de Música de Sant Antoni i la Fundació Baleària s’emmarca en un conveni que van signar fa uns mesos. Tributs, el nom que la banda ha posat a l’espectacle, fa un repàs dels diferents estils musicals del segle XX com jazz, blues, rock i pop, a través de cançons conegudes d’artistes de rellevància (com Michael Jackson o Elvis Presley) combinant la narració d’un presentador, la música i les projeccions d’imatges dels diferents cantants que representen cada estil musical.

Banda de música de Sant Antoni de Portmany

Va néixer el 2007 a partir d’un grup de músics residents a Sant Antoni i actualment ja compta amb 35 músics, molts d’ells amb estudis superiors. Ha realitzat diversos concerts en diferents localitats del municipi. El 2011 van estrenar el seu projecte Tributs comptant amb Joan Amorós en el guió i la presentació i les veus de Chris Martos i Virgínia Trujillo. Un altre treball de la banda és Música i històries, que van realitzar en 2013.
CARTELL CONCERT SOLIDARI OK

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *