La Fundació Baleària patrocina les Escoles Municipals esportives de Pego

Uns 200 nens lluiran en la seva indumentària esportiva el logotip de la naviliera

La Fundació Baleària ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Pego per patrocinar els equips esportius municipals de voleibol, futbol sala i atletisme. Així, gairebé 200 alumnes lluiran a la seva equipació el logotip de la companyia en els diferents campionats locals i comarcals que participen.

 Ricard Pérez, gerent de la Fundació Baleària, ha remarcat que “amb aquesta acció donem suport a la pràctica esportiva entre els més joves i alhora, col·laborem amb les entitats locals”.Firma Conveni Raul, Enrique Ricard

La població de Pego compta amb quatre equips a l’escola de voleibol, tres de futbol sala i 35 alumnes de diferents categories d’atletisme.

Sobre la Fundació Baleària

El 2004 es va crear la Fundació Baleària per tal de donar suport a les activitats de caràcter social, cultural i esportiu o ambiental que s’organitzen en els territoris on opera la naviliera i contribuint a l’enfortiment cultural i la cohesió social. Al llarg d’aquests anys, la Fundació ha col·laborat amb unes 300 entitats de diferents àmbits, per tal de complir els compromisos definits en el Codi de Conducta i Ètica Empresarial de Baleària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *