LA MARINA ALTA BRAÇ A BRAÇ AMB NINTENDO I MGPLIVE

La Universal Symphony Orchestra, agrupació professional de la Marina Alta, posarà la música i veu a l’únic concert que es realitzarà a Espanya de la Gira Internacional “The Legend of Zelda Symphony of the Goddesses” que tindrà lloc el pròxim 25 de novembre en l’Auditori FORUM de Barcelona.
Després de tres anys de gires i diversos concerts per tot el territori nacional, collint grans èxits i aconseguint fer-se un nom dins de les millors orquestres d’àmbit privat del país, la Universal Symphony orchestra ha sigut seleccionada per a realitzar l’espectacle internacional del famós videjuego “Zelda”, que tindrà lloc en l’Auditori Forum de Barcelona, amb capacitat per a més de 3.000 persones el pròxim 25 de novembre en un concert únic en tot el país. 

“The Legend of Zelda Symphony of the Goddesses” és un espectacle a escala internacional realitzat per les empreses NINTENDO i MGPLIVE i que s’està duent a terme actualment per tot Estats Units i Europa, amb única parada a Barcelona dins del nostre país.
Javier Gil Pérez, natural i músic de la Unió Musical de Beniarbeig i gerent i creador de la Universal Symphony Orchestra, realça la importància del gran “salt” professional que es va a donar dins de la prematura carrera de l’orquestra, que solament porta formada des del 2014. La Universal Symphony Orchestra està composta per una plantilla fixa estable de 80 músics professionals de la Comunitat Valenciana i de la nostra comarca, la Marina Alta, on podem trobar membres de Pego, Denia, Ondara o Beniarbeig entre uns altres.

El gerent destaca: “Anem a treballar per a grans empreses, en un dels millors auditoris i a posar música i veu d’un mític videojoc amb el qual tantes vesprades hem passat i crescut molts de nosaltres” afig “poder compartir la nostra marca corporativa amb dos grans com NINTENDO o MGPLIVE és un gran orgull tant professionalment, pel creixement i experiència tant particular de cada músic, com de l’entitat en si, com personalment de saber que cadascun de nosaltres som una xicoteta representació dels nostres municipis, bandes de música, entitats o agrupacions on ens hem format i de les quals pertanyem i de la nostra comarca a la qual representem i aportem el nostre granit d’arena amb el nostre treball.

La Universal Symphony Orchestra es una orquesta profesional creada y especializada para la interpretación y grabación de Bandas Sonoras de cine, género del cual llevan realizando conciertos por ciudades como Sevilla, Granada, Almería, Tarragona, Zaragoza, Alicante, o su último macro concierto en el Campo de Fútbol “La Murta” en Xàtiva de la gira “Live On Tour” que actualmente están realizando, donde asistieron más de 4.000 espectadores.

A causa de les grans prestacions d’infraestructura i espai, no s’ha pogut realitzar fins al moment cap concert en la Marina Alta del format gran espectacle que s’està duent a terme, encara que si que han participat amb el seu format de càmera, la Universal CHAMBER Orchestra en localitats de la Marina Alta com Ondara i en esdeveniments privats d’empreses de la nostra comarca.
El concert de Barcelona albergarà una plantilla de més de 80 professionals entre músics i cantants, acompanyats de pantalles gegantes on es fusionaran imatges del video jugue amb la música en directe. Les entrades poden adquirir-se a través de la mateixa pàgina web de l’orquestra: http://www.universalsymphonyorchestra.net/

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *