La nova Tourist Info d’Altea més pròxima als visitants

Este matí s’ha inaugurat la nova Tourist Info d’Altea que estrena ubicació al carrer Sant Pere nº14, una oficina de turisme que atendrà a tots els visitants a partir de hui a les noves instal·lacions a primera línea de platja.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; la regidora de Turisme, Anna Alvado i la directora general de Turisme de la Generalitat Valenciana, Raquel Huete, han sigut els encarregats d’inaugurar esta nova Tourist Info. L’acte també ha comptat amb la presència del coordinador de les Tourist Info de la província, Ángel Murcia; de regidors de l’equip de govern i d’altres representants del sector turístic local.

Anna Alvado ha agraït a l’Agència Valenciana de Turisme, així com al personal del Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Altea, l’esforç per fer possible aquest canvi. Una nova ubicació que coincideix amb l’inici de la Setmana Santa, moment de gran afluència de visitants a la nostra localitat.

La regidora ha explicat els motius d’aquest canvi d’ubicació, ‘’a l’any 2012 es va traslladar la Tourist Info del carrer Sant Pere als baixos de l’Ajuntament. Este trasllat va ser un error, como així ho demostren les dades de visitants. L’any 2011 hi havia un registre de consultes a la Tourist Info de prop de les 38.000, quan encara estava l’oficina al carrer Sant Pere. Les consultes de l’any 2015, quan l’oficina estava situada als baixos de l’Ajuntament, van caure fins a les 7.000’’. En aquest sentit, Alvado feia referència a ‘’la importància de la promoció turística per al municipi i consideràvem que este canvi d’ubicació era necessari’’.

Raquel Huete ha posat en valor que la nova ubicació de la Tourist Info és un establiment accessible, i compta amb una rampa d’accés, així com un sistema de bucle inductiu portàtil, el qual facilita la comunicació als usuaris d’audiòfons i també oferirà fullets informatius en braille.

Com ha informat la directora de Turisme, el trasllat ha tingut un cost mínim, perquè s’han optimitzat els recursos gràcies a la cooperació entre l’Agència Valenciana de Turisme i l’Ajuntament d’Altea.

Segons la directora de Turisme, ‘’Altea és un dels destins principals del Turisme de la Comunitat Valenciana i representa l’essència del que el nou Consell vol ser, donant un gir al model turístic de la Comunitat Valenciana’’.

Finalment, l’alcalde d’Altea ha agraït el treball conjunt de l’Agència Valenciana de Turisme i del Departament Municipal de Turisme que encapçala Anna Alvado, ‘’per haver aconseguit amb tan poc temps traslladar-se a esta oficina que esperem recupere les importants xifres de visitants que s’han perdut, un pas més en la línea de recuperació del turisme de qualitat que ens havíem marcat des del principi de legislatura’’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *